Ik ben Etienne de Waardt en ben fysiotherapeut en manueel therapeut. In 1959 geboren en in 1984 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de SAFA in Amsterdam en in 1994 afgestudeerd als manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

Vanaf 1987 werk ik in de particuliere praktijk tot 2003 aan de Sarphatistraat en de st.Antoniesbreestraat in Amsterdam. In 2003 heb ik samen  met Marjan van der Weele de praktijk de Kadijk opgezet. Voordat ik in de particuliere sector ging werken heb ik ervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis en diverse revalidatiecentra.

Naast algemene fysiotherapie verzorg ik de manueletherapie in de praktijk.Het doel van de manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds de houding en beweging verbeteren. Hiervoor gebruik ik als manueel therapeut een aantal specifieke technieken die aan de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van de manuele therapie zijn vaak direct merkbaar; de beweging is toegenomen en de pijn is minder. De behandeling bestaat verder uit het geven van goede instructies,advies,bedeleiding en inzicht in goed bewegen.

Ik woon samen en ben vader van twee volwassen zonen.

BIG registratienummer   69035426704