Lichaamswerk

Naast Shiatsu zijn ook andere vormen van lichaamswerk mogelijk, of deze kunnen een aanvulling zijn op een shiatsu behandeling. Afhankelijk van de klacht of de vraag waarmee je komt. De technieken kunnen variëren van cranio-sacraal en energetisch lichaamswerk  tot taoïstische orgaanmassage en voetreflexologie. Ook is het mogelijk meer aandacht aan ademhaling te besteden en op dynamische wijze fysieke ruimte vrij te maken. Of vraag ik je tijdens de behandeling bepaalde klanken te maken om hetgeen zich emotioneel heeft vastgezet naar buiten te brengen. Zo ondersteun ik je erbij terug te komen bij je vitaliteit.

Praktisch

Een eerste sessie duurt gemiddeld 1,25 uur. Hierbij is inbegrepen de tijd om je vraag of klacht in kaart te brengen. Vervolgbehandelingen duren een uur.

Het tarief voor een sessie is 60 euro, inclusief 60 procent btw. De betaling is contant. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt shiatsu behandelingen geheel of gedeeltelijk, mits je een aanvullend pakket hebt. Raadpleeg svp zelf je polis.

Als behandelaar ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten (NVST) en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG)

Voor meer informatie of afspraken: Koen Tangelder 020 6261836 of 020 616 1377

Koen Tangel